fbpx

Det årlige administrationsgebyr (AAF) FSC®

Det årlige administrationsgebyr (AAF) FSC®

Det årlige administrationsgebyr (AAF) FSC® er et gebyr, der opkræves af FSC Global Development (FSC GD) til akkrediterede certificeringsorganer (CB’er) baseret på den respektive certifikatindehaver (CH) portefølje.

Dens formål er at understøtte de tjenester, der leveres af FSC GD for at opretholde FSC-certificeringsordningen. AAF-klassen er en klassifikation, der bruges til at beregne den AAF, der skal betales for processorer og/eller forhandlere, der har Chain of Custody (COC)-certificering. Det bestemmes i henhold til CH’s Skovvareomsætning/ træ baseret omsætning. Du kan finde AAF-klassen ved at slå CH’s skovprodukters omsætning information kan tilsendes via email til dem.

AAF-klassens minimumsomsætning er den mindste omsætning af skovprodukter, der kræves for, at en CH kan kvalificere sig til deres AAF-klasse. Hvordan man laver beregningstrinnene eller klasse kan sendes via email eller via portal for mere information.
Basisgebyret er det mindste AAF, der opkræves for en hvert firma som er med i certificering system i hver AAF-klasse.
Overomsætning refererer til det beløb, hvormed CH’s skovprodukters omsætning overstiger AAF-klassens minimumsomsætning.
For specifikke numeriske værdier og yderligere detaljer, anbefales at kontakt os at beregne et årlige administrationsgebyr og AAF-klassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *