Kontakt – Estrup Nature for FSC og PEFC certificering

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om hvilke krav eller retningslinjer I skal leve op til

  Hej! Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Vi håber, du finder det nyttigt.”

  Angående: Anmodning om Samarbejde -Kontakt – Estrup Nature

  Kære Gæst,

  Vi henvender mig fra Din Virksomhed  med henblik på at foreslå et samarbejde mellem vores to virksomheder.  Vi mener, at et samarbejde kunne være til gensidig fordel.

  Vi ønsker at diskutere mulighederne for fsc eller pefc certificering formålet med samarbejdet, f.eks.  lave fsc eller pefc certifikat for jer eller fælles markedsføring. Vores mål er at skabe en win-win-situation, hvor begge parter kan drage fordel af synergierne mellem vores virksomheder.

  Vi vil gerne invitere jer til et møde, hvor vi kan uddybe vores forslag og høre jeres tanker og ideer. Vi er fleksible med hensyn til tid og sted og kan tilpasse os jeres kalender.

  Venligst lad os vide, hvornår det passer jer bedst, så vi kan arrangere et møde. I mellemtiden er I velkomne til at Kontakt – Estrup Nature  via email ( info@estrupnature.dk) på den side for yderligere information.

  Vi ser frem til at høre fra jer og håber på et givtigt samarbejde.

  Hvis du har brug for yderligere hjælp eller specifikke eksempler, er du velkommen til at spørge! 

  Vi ser frem til at arbejde sammen og skabe fantastiske resultater!

  Udarbejdelse og implementering i jeres virksomhed foregår altid i samarbejde med Estrup Nature. Undervejs i processen med certificering kommer vi ud og undersøger, vejleder og evaluerer om implementeringen af procedurerne lever op til kravene for at blive certificeret. 

  Bliv FSC certificering fremmer ansvarlig skovforvaltning og respekt for lokale samfundsrettigheder- skovdrift, biodiversitet.

  Man tilstræber med disse certificeringer at sikre, at alle træbaserede produkters oprindelse er kendt. Det kræver, at virksomheder har styr på alle deres procedurer og arbejdsgange. At de anvendte materialer er lovligt fældet og handlet. Certificeret materialer skal holdes adskilt fra de ikke certificerede og kan man se disse produkter uden besvær. I sidste ende betyder dette en entydig sporbarhed, som er dokumenteret og lovlig-

  Kontakt – Estrup Nature

  Kontaktinfo

  Telefon Tid

  • Tirsdag: 9.00 - 12.00
  • Torsdag: 9:00 -12:00
  • Fredag: 9.00 - 12.00