fbpx

Dine muligheder for at blive certificeret

Hvis du overvejer at blive FSC-certificeret, er der flere muligheder afhængigt af din rolle og interesse:FSC-skovcertificering (FM):Hvis du ejer en skov, kan FSC-skovcertificering dokumentere, at du forvalter din skov ansvarligt. Det viser, at du tager bæredygtig skovdrift seriøst1.FSC-sporbarhedscertificering (CoC):Hvis du er en virksomhed i leverandørkæden (f.eks. savværk eller detailhandel), giver FSC CoC-certificering dokumentation for, at dine skovbaserede produkter stammer fra ansvarligt drevne skove eller andre ansvarlige kilder, som f.eks. genbrug1.

Dine muligheder for at blive certificeret

Dine muligheder for at blive certificeret

Bliv certificeret via vores online løsning er nem og du spar tid.

En certificering behøver ikke at koste dyrt for en mindre virksomhed. En gruppecertificering giver mindre virksomheder mulighed for at opnå fordelene med et sporbarhedscertifikat. Ved at indgå i en gruppe under et fælles certifikat er omkostningerne begrænsede, fremfor hvis virksomheden skulle certificeres individuelt.

Certificering FSC eller PEFC

Hvis du overvejer at blive FSC-certificeret, er der flere muligheder afhængigt af din rolle og interesse:

FSC-skovcertificering (FM) Dine muligheder for at blive certificeret:

Hvis du ejer en skov, kan FSC-skovcertificering dokumentere, at du forvalter din skov ansvarligt. Det viser, at du tager bæredygtig skovdrift seriøst1.

FSC-sporbarhedscertificering (CoC):

Hvis du er en virksomhed i leverandørkæden (f.eks. savværk eller detailhandel), giver FSC CoC-certificering dokumentation for, at dine skovbaserede produkter stammer fra ansvarligt drevne skove eller andre ansvarlige kilder, som f.eks. genbrug1.

FSC-varemærkelicens:

Hvis du er forhandler af FSC-mærkede produkter, kan du nøjes med en varemærkelicens. Den giver dig ret til at bruge FSC’s varemærker i markedsføring og kommunikation for disse produkter1.

Hvis du har brug for hjælp til certificering, kan du kontakte en konsulent eller få hjælp fra FSC Danmark. Der er også mulighed for gruppecertificering, hvor en gruppeadministrator står for kontrollen og udstedelsen af certifikatet2. Husk, at FSC-certificering er en investering i nutiden og fremtiden, og det skaber troværdig dokumentation for ansvarlig skovdrift og brug af ansvarligt fældet træ3.

Skildu eftir svar

Netfang þitt verður ekki birt. Nauðsynlegir reitir eru merktir *