fbpx

FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde

PEFC Danmark spiller en vigtig rolle i at implementere disse ændringer og udbrede kendskabet til PEFC-certificering i Danmark. Webinaret og fyraftensmødet er en fantastisk mulighed for at lære mere og stille spørgsmål.

FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde

FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde

I forbindelse med ny opdatering af PEFC standarden, vi afholdte et webinar / FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde, hvor PEFC Danmark deltager.
På mødet blive informeret både generelt om PEFC og omkring ændringerne, ligesom der vil være mulighed for drøftelse / spørgsmål.

Alle var velkommen.

Vi ser frem til et godt møde.

Nedenstående link er resultat:
https://youtu.be/UGQ5jRcaNx0

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) er en international organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift og bevare skovens økosystemer.

PEFC-certificering er et vigtigt værktøj for at sikre, at skovene forvaltes ansvarligt og respektfuldt over for miljøet, samfundet og økonomien.

FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde vil skal drøfte de nye opdateringer af PEFC-standarderne indeholder ændringer og forbedringer, der afspejler den seneste viden og bedste praksis inden for skovforvaltning.

Nogle af de centrale ændringer omfatter ,så register til at deletage.

Styrket biodiversitet:De reviderede standarder fokuserer på at bevare og beskytte skovens biodiversitet. Dette omfatter bevarelse af levesteder for truede arter, beskyttelse af vandløb og vådområder samt fremme af naturlig foryngelse af træer.

Socialt ansvar:

PEFC-standarderne indeholder nu mere specifikke krav til arbejdsforhold, rettigheder for oprindelige folk og lokalbefolkning samt beskyttelse af kulturelle og sociale værdier.

Klimaforandringer:

De reviderede standarder adresserer klimaforandringer ved at fremme bæredygtig skovdrift, der reducerer CO2-udledningen og øger kulstofbindingen i skovene.

Transparens og sporbarhed:

PEFC-certificerede produkter skal nu have bedre sporbarhed gennem hele forsyningskæden, hvilket giver forbrugerne mulighed for at træffe informerede valg.

PEFC Danmark spiller en vigtig rolle i at implementere disse ændringer og udbrede kendskabet til PEFC-certificering i Danmark. Webinaret og fyraftensmødet er en fantastisk mulighed for at lære mere og stille spørgsmål.

Det er fantastisk at høre, at PEFC Danmark afholder et webinar og møde om den nye opdatering af PEFC-standarderne til alle !

FSC og PEFC Zoom fyraftensmøde I forbindelse med ny opdatering af PEFC standarden, vi afholdte et webinar / Zoom hvor PEFC Danmark deltager.

PEFC Danmark har arbejdet hårdt på at opnå konsensus om et nyt dansk PEFC-system, og det er spændende at se, hvordan det vil påvirke bæredygtig skovdrift i Danmark. De nye reviderede standarder kan downloads på vores portal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *